Σάββατο 18 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Δείχνουν το φόβο τους...

Την προσπάθεια των δυνάμεων του συμβιβασμού στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας να διαγράψουν από τα μητρώα τον εκπαιδευτικό, σημερινό γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ, επικεφαλής του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στο Ν. Αρκαδίας και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, Ανδρέα Γιαννόπουλο, καταγγέλλει η Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών αναφέρεται στη συνδικαλιστική και πολιτική δράση του εκπαιδευτικού και σημειώνει: «Το γεγονός ότι η απόφασή τους είναι πέρα για πέρα αντικαταστατική, αυτό σε τίποτα δεν τους ενοχλεί, είναι γι' αυτούς "ψιλά γράμματα". Ούτε η χούντα δεν τολμούσε τέτοιες διαγραφές στους συνδικαλιστές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καταγγέλλει τη στάση της «Συνεργασίας» και των «Παρεμβάσεων», οι οποίες, παρά την κατακραυγή των εκπαιδευτικών στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ, «επέμεναν με ακόμα μεγαλύτερο σθένος "να διαγραφεί τώρα ο Α. Γιαννόπουλος". Τελικά η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να μεταθέσει το θέμα στην επόμενη εκλογοαπολογιστική συνέλευση». «Τόσο μίσος, τόση χολή απέναντι στις ταξικές δυνάμεις, μόνο στους οπορτουνιστές μπορείς να βρεις, μόνο σ' αυτούς που καθημερινά "γυαλίζουν τις μπότες" των ΓΣΕΕδων και των ΑΔΕΔΥδων», τονίζει ανάμεσα σε άλλα το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών σημειώνοντας: «Η συγκεκριμένη περίπτωση "βγάζει μάτι". Τους ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιος ανυπότακτος της ταξικής πάλης, κάποιος "ορθοστατών και ορθοβαδίζων" βρίσκεται καθημερινά στα σχολεία, έχοντας αμείωτο και σταθερό το μέτωπό του στα συνδικαλιστικά στηρίγματα της αστικής τάξης και στους οπορτουνιστές. Καμιά μάσκα δεν έπεσε. Το πρόσωπό τους το έχουν δείξει από καιρό. Απλά τώρα δείχνουν ...και το φόβο τους!!!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ