Κυριακή 19 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία

Φοιτητές της Γεωπονικής ξεναγούνται στην Εκθεση
Φοιτητές της Γεωπονικής ξεναγούνται στην Εκθεση
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η Εκθεση Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ, που πραγματοποιείται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, Νίκαια). Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., εφτά μέρες τη βδομάδα.

Ραντεβού για ομαδικές επισκέψεις

Για την καλύτερη λειτουργία του χώρου και για να διευκολύνεται η ξενάγηση, οι Κομματικές Οργανώσεις, οι φορείς και, γενικότερα, οι υπεύθυνοι κάθε ομάδας ατόμων, που επιθυμούν να επισκεφθούν την Εκθεση Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ, πρέπει να επικοινωνούν τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα στο τηλέφωνο 210.4934.390 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e90kke@gmail.com, για να κλείνουν ραντεβού για την επίσκεψη.

Επισκέπτονται την έκθεση

Μέχρι χτες, οι επισκέψεις για τις επόμενες μέρες, είχαν ως εξής:

  • Σήμερα, Κυριακή 19 Οκτώβρη, η ΤΟ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας της ΚΝΕ, η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς και στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Κάτω Ιλίου.
  • Την Τετάρτη 22 Οκτώβρη, στις 5 μ.μ. απ' το Μπραχάμι «Το Σπίτι του Αγωνιστή» και στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Εργαζομένων Δ. Κορυδαλλού και το Σωματείο Εργαζομένων Δ. Κορυδαλλού.
  • Την Πέμπτη 23 Οκτώβρη, το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ, στις 10 π.μ. η ΚΟΒ της ΣΔΟ ΤΕΙ, στις 5 μ.μ. η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών και στις 5.30 μ.μ. η ΚΟΒ Εθνικής Τράπεζας.
  • Την Παρασκευή 24 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Δραπετσώνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ