Σάββατο 18 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΑΘΕΩΣ ΑΥΛΙΔΑΣ
Απαιτείται άμεσα νέο κτίριο

Να παρθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν την υγεία των παιδιών και να δρομολογηθεί άμεσα η ανέγερση νέου σύγχρονου νηπιαγωγείου που να πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές, απαιτεί ο Σύλλογος Γονέων του διθέσιου Νηπιαγωγείου Βαθέως Αυλίδας, το υπόγειο του οποίου την περασμένη βδομάδα πλημμύρισε με... βοθρολύματα!

Οι γονείς, που έχουν σταματήσει να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο (μέχρι τη Δευτέρα που θα έχει πια απολυμανθεί ο χώρος), έκαναν προχτές παράσταση διαμαρτυρίας για το πρόβλημα στο δήμαρχο Αυλίδας. Εισέπραξαν όμως αοριστολογίες και τελικά, ο δήμαρχος τους παρέπεμψε στη Νομαρχία. Εκεί οι γονείς συναντήθηκαν με ένα σύμβουλο του νομάρχη, από τον οποίο δεν έλαβαν καμιά δέσμευση για λύση του προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι το νηπιαγωγείο στο Βαθύ όπου φοιτούν 68 νήπια, στεγάζεται σε ένα νοικιασμένο κτίριο της δεκαετίας του '50, με ανήλιαγες αίθουσες, σε κάθε νήπιο αντιστοιχεί... μισό τετραγωνικό μέτρο αυλή, ενώ στη διπλανή πόρτα λειτουργεί ένα μικροβιολογικό εργαστήριο του οποίου τα λύματα πέφτουν στην ίδια αποχέτευση με αυτή του νηπιαγωγείου! Είναι φανερό λοιπόν, ότι η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι ο «καθαρισμός» του νηπιαγωγείου αλλά η άμεση μετεγκατάστασή του, σε κτίριο που θα πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ