Τρίτη 21 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ: Σε νέα αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στην ένταση της αντιασφαλιστικής επίθεσης, που πετά όλο τον κλάδο εκτός ΒΑΕ, προχωρούν η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών νομού Αττικής, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων πλοίων Αττικής και Νήσων και η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών και Βοηθών Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδας, την Παρασκευή 24 Οκτώβρη, με παράσταση διαμαρτυρίας των διοικήσεων έξω από το υπουργείο Απασχόλησης, στις 12 μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σε καταβολή μέρους των δεδουλευμένων που οφείλει στους περίπου 80 εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης, προχώρησε η δημοτική αρχή, ύστερα από την αντίδραση των ίδιων των εργαζομένων. Ωστόσο, εξακολουθεί να οφείλει τα αναδρομικά στο σύνολο των εργαζομένων και δύο μηνών μισθούς στους, περίπου, 70 εργαζόμενους.

ΔΕΗ: Σε κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ προχώρησε χθες το πρωί η ΓΕΝΟΠ. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συμμετείχαν με το δικό τους πλαίσιο στην κατάληψη, καλώντας τους εργαζόμενους να οργανώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην πολιτική ιδιωτικοποιήσεων και απελευθέρωσης των αγορών. Να συμμετέχουν μαζικά στη σημερινή απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ