Τρίτη 21 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συντροφιά με τον «902 TV»

Αφιέρωμα στον Β. Διαμαντόπουλο, αύριο στον «902 TV»
Αφιέρωμα στον Β. Διαμαντόπουλο, αύριο στον «902 TV»
Εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, μεταξύ άλλων, μιλούν στην εκπομπή «Στην άκρη του νήματος» που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη στην τηλεόραση του «902 TV». Την ίδια μέρα υπάρχει αφιέρωμα στον αξέχαστο ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο, ενώ δε λείπουν και οι γεύσεις... παράδοσης. Ετσι την Τετάρτη θα δούμε:

Στις 18:00 «Γεύσεις παράδοσης». Επιμέλεια-παρουσίαση: Ευδοκία Πατσιλινάκου. Η εκπομπή φιλοξενεί τον chef in love (ερωτευμένο μάγειρα) Αντώνη Καβαλιέρο. Θα παρουσιαστούν συνταγές για σουτζουκάκια πολίτικα με τον «άλλο τρόπο»: τον τρόπο που τα μαγείρευε η Πολίτισσα γιαγιά με αγάπη για εκείνους που θα τα γευτούν, τον τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε καλά όταν ένα γεύμα είναι μία διαδικασία πολιτισμού και νοσταλγίας.... Ο Αντώνης Καβαλιέρος μάς προτείνει τροφές που διώχνουν την ένταση και το άγχος. Μας δείχνει ακόμη μερικά από τα εργαλεία της δουλειάς του και μας εξηγεί διάφορες τεχνικές της μαγειρικής τέχνης.

Στις 22:00 «Στην άκρη του νήματος» με τον Κώστα Τσίφτη. Ερευνώντας αιτίες και αναζητώντας λύσεις για τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα. Η εκπομπή καταγράφει τις συνθήκες εργασίας και την ανυπαρξία ελέγχων που έχουν σαν αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μεγαλώνει η λίστα των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων. Παράλληλα ρίχνει φως στις επαγγελματικές ασθένειες, που είτε οδηγούν στο θάνατο είτε σε μόνιμη αναπηρία και σε μακροχρόνια προβλήματα υγείας. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν εργάτες από τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, την οικοδομή και τη βιομηχανία. Τις απόψεις τους για το θέμα καταθέτουν συνδικαλιστές και γιατροί εργασίας.

Στις 23:00 «Δεν άνθισαν ματαίως...». Η επιμέλεια και παρουσίαση είναι της Σοφίας Αδαμίδου. Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Διαμαντόπουλο. Για το έργο και τη διαδρομή του αείμνηστου καλλιτέχνη, μιλούν οι ηθοποιοί Γιώργος Μιχαλακόπουλος και Λήδα Πρωτοψάλτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ