Τρίτη 21 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
«Εμπιστευτείτε τη δύναμή σας»

Κάλεσμα στους σπουδαστές της ΣΤΕΦ Πειραιά, στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΚΚΕ για τα ΤΕΙ

Να πάρουν οι σπουδαστές τη ζωή στα χέρια τους, να εμπιστευτούν τη δύναμή τους και να στηρίξουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με δυνάμωμα του αγώνα. Το παραπάνω κάλεσμα κυριάρχησε χτες στα Τμήματα Ηλεκτρονικής και Υπολογιστικών Συστημάτων της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Πειραιά, κατά την περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της καμπάνιας συζήτησης και δράσης με τους σπουδαστές που διοργανώνει το Κόμμα.

«Θα γυρίσουμε τα ΤΕΙ όλης της Ελλάδας - τόνισε ο Γ. Πρωτούλης - για να αναδείξουμε τα τεράστια προβλήματα και τη θέση του ΚΚΕ για τα ΤΕΙ», «γιατί άλλωστε και εσείς παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων είστε, όπως κι εμείς». Ξεκαθάρισε ότι «η ανώτατη εκπαίδευση πρέπει να είναι μόνο μία» και παρουσίασε στους σπουδαστές την πρόταση του Κόμματος για δημόσιες «μεταλυκειακές» επαγγελματικές σχολές και για μια ενιαία ανώτατη εκπαίδευση, πραγματικά δημόσια και δωρεάν, ώστε να μη χρειάζεται οι οικογένειές τους να βάζουν το χέρι στην τσέπη, να μη χρειάζεται οι σπουδαστές να δουλεύουν παράλληλα με τις σπουδές τους.

Ο Γ. Πρωτούλης κάλεσε τους σπουδαστές να κατέβουν σήμερα στο δρόμο. «Εχετε θέση στην απεργία, μαζί με το ΠΑΜΕ, γιατί και γι' αυτά κινητοποιείται», σημείωσε.

Αλλες περιοδείες

Η καμπάνια συνεχίζεται με περιοδείες σε σχολές των ΤΕΙ του Λεκανοπεδίου και αύριο Τετάρτη, οργανώνονται οι παρακάτω περιοδείες:

-- ΣΤΕΦ Πειραιά, Τμήμα Δομικών, 11 π.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

-- ΣΓΤΚΣ Αθήνας, Τμήμα Τεχνολόγων, 12 το μεσημέρι, ο Θανάσης Τζίμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- ΣΕΥΠ Αθήνας, Τμήματα Νοσηλευτικής και Φυσιοθεραπείας, 9 π.μ., ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- ΣΔΟ Πειραιά, Τμήμα Λογιστικής, 6 μ.μ., η Ελένη Μπάγια, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ.

-- ΣΔΟ Πειραιά, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, 10.30 π.μ., ο Δ. Εφιετζής, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ.

-- ΣΤΕΦ Αθήνας, Τμήμα Ηλεκτρονικής Πληροφορικής, 9 π.μ., ο Αλέκος Περράκης, στέλεχος του Κόμματος.

-- ΑΣΠΑΙΤΕ, Σχολή Δομικών, Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρολόγων, 10 π.μ., με στέλεχος της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ