Παρασκευή 24 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Εξω το ΝΑΤΟ από το λιμάνι»

Με αφορμή τον ελλιμενισμό μοίρας του ΝΑΤΟικού Στόλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Θεσσαλονίκης, κατά τη χτεσινή συνεδρίαση, κάλεσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο να αντιδράσει εκφράζοντας τα αισθήματα του λαού της πόλης ενάντια στην παραμονή των εγκληματιών του ΝΑΤΟ και να απαιτήσει την αποχώρησή τους.

Η ΝΑΣΘ διά μέσου του εκπροσώπου της Μ. Σπυριδάκη τόνισε ότι πατριωτική στάση είναι η άρνηση οποιασδήποτε φιλοξενίας και συνάντησης με τους επικεφαλής της ΝΑΤΟικής μοίρας, όπως έκανε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδης, συναντώμενος μαζί τους. Κάλεσε, επίσης, το νομαρχιακό συμβούλιο να αναλογιστεί το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ πρωταγωνιστεί σε πολεμοκάπηλες ενέργειες ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Προκλητικός ο Π. Ψωμιάδης, αντί να απολογηθεί στο νομαρχιακό συμβούλιο, φανερά ενοχλημένος από τις επισημάνσεις της ΝΑΣΘ, κατέφυγε σε εκφράσεις του τύπου: «Το ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου», δείχνοντας, ταυτόχρονα, τα φιλικά του αισθήματα προς τους φονιάδες του λαού της Γιουγκοσλαβίας και άλλων λαών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ