Κυριακή 2 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η κομπίνα του ΣΥΝ /ΣΥΡΙΖΑ με τη Μονή Τοπλού...

Παπαγεωργίου Βασίλης

«... η μέγιστη προσφορά του ιδρύματος (σ.σ. της Μονής Τοπλού) είναι να βοηθήσει ώστε αυτό το έργο να συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής».

"... Ειδικά στην περιοχή Τοπλού ιδεατό θα ήταν να γίνει ένα φυσιολατρικό - πολιτισμικό πάρκο, μια πολυδιάστατη επένδυση οικονομική, πολιτισμική, περιβαλλοντική, επιστημονική για ντόπιους και ξένους, τώρα και στο μέλλον, ένα διεθνές υπόδειγμα αειφορίας».

«... χρόνια τώρα θέτουμε συστηματικά δημόσια αλλά και κατ' ιδίαν στις συζητήσεις μας με τον ηγούμενο και τους επενδυτές τις εξής 8 προϋποθέσεις για μια πράγματι αειφορική επένδυση».

Θυμηθήκαμε τις παραπάνω φράσεις με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος για την υπόθεση της Μονής Τοπλού στο Λασίθι. Γιατί θυμηθήκαμε και παραθέτουμε αυτές τις φράσεις; Γιατί αυτές ανήκουν στον υποψήφιο νομάρχη Λασιθίου του ΣΥΝ Αντώνη Ανηψητάκη. Και τις παραθέσαμε, όπως ακριβώς έχουν διατυπωθεί σε άρθρο του που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του.

Επιπλέον, θυμίζουμε ότι ο τότε νομάρχης Λασιθίου Γιάννης Παπατσάκωνας, που εξέδωσε την άδεια μεταβίβασης της έκτασης από τη Μονή στο Ιδρυμα, παρά το γεγονός ότι η έκταση διεκδικούνταν από το Δημόσιο, είχε εκλεγεί με κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ... Ποιος ξέρει; Μπορεί να σκέφτηκε ο Αλ. Αλαβάνος, ποιος να θυμάται τώρα τι έχουν πει και έχουν κάνει οι ομοϊδεάτες του για την υπόθεση και προχώρησε στη μηνυτήρια αναφορά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ