Τρίτη 4 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ
φωτ.

Στη μνήμη του θείου μας ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΟΥΛΙΔΗ, από τους Σιταγρούς Δράμας, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος υπερασπιζόταν με πάθος τα ιδανικά του ΚΚΕ και ήταν ασυμβίβαστος στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία, την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης:

Οι ανιψιές του Ελένη Παπαδοπούλου 50 ευρώ και Λίνα Υφαντοπούλου 30 ευρώ.

***

φωτ.

Το προσφυγόπουλο του Πόντου ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, του οποίου η καρδιά έπαψε να χτυπά, αγωνιζόταν ως το τέλος της ζωής του για τα ιδανικά της Αριστεράς, την ειρήνη, τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο. Η απουσία του στη ζωή μας είναι κενό που δύσκολα αναπληρώνεται.

Στην άσβεστη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή Ελένη Παπαδοπούλου προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Ηλιούπολης.

***

φωτ. 3

Στην άσβεστη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1949, προσφέρω 100 ευρώ για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ και το 18ο Συνέδριο, στο «Ριζοσπάστη».

Η κόρη και αδερφή Μάρω Αγγελοπούλου

***

Στη μνήμη του αδερφού του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ, που δολοφονήθηκε το 1949 στον Εμφύλιο, ο Λεωνίδας Χανδρινός προσφέρει στη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.


ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ