Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση στήριξης στην Κούβα

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Κούβας διοργανώνουν, σήμερα Πέμπτη 6 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και το ΠΑΜΕ.

Ο λαός και η νεολαία της πόλης θα απαιτήσουν να απελευθερωθούν άμεσα οι 5 Κουβανοί πατριώτες - αγωνιστές και να σταματήσει το απάνθρωπο εμπάργκο των ΗΠΑ ενάντια στην Κούβα.

Διεθνής Συνάντηση στην Αβάνα

Η Τέταρτη Διεθνής Συνάντηση για την απελευθέρωση των πέντε Κουβανών πατριωτών, που βρίσκονται άδικα φυλακισμένοι στις ΗΠΑ επειδή ξεσκέπασαν τα επιθετικά σχέδια αντικουβανικών ομάδων του Μαϊάμι που στόχο είχαν να πλήξουν την Κούβα και το λαό της, θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοέμβρη στην Αβάνα.

100 αντιπρόσωποι κοινωνικών οργανώσεων, αλλά και νομικοί, συγγραφείς και άλλες προσωπικότητες από χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ευρώπης και της Αφρικής θα πάρουν μέρος στη Συνάντηση, όπου θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των «πέντε». Επίσης, ανάμεσα στους αντιπροσώπους, θα βρίσκονται και συγγενείς των πέντε Κουβανών αγωνιστών, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τις συνεχείς αρνήσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ να τους χορηγήσουν άδεια εισόδου στη χώρα για να τους επισκεφθούν στις φυλακές όπου κρατούνται πάνω από 10 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ