Σάββατο 8 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ανθρώπινη Φωνή» τιτλοφορείται η μουσική παράσταση του Δημήτρη Παπαδημητρίου με ερμηνεύτρια την Φωτεινή Δάρρα, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο». Ενα πρόγραμμα με θεατρικές και μουσικές μνήμες από όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, προβολές, χορό.

  • Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης παρουσιάζει στο «Aλεκτον» (Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός, 210.3422.001) τη δουλειά «Still Life». Περιλαμβάνει: έκθεση ζωγραφικής (8-15/11) και δύο συναυλίες, με 18 καινούρια τραγούδια του, σήμερα και αύριο (8.30 μ.μ.). Τραγουδούν: Αλέξανδρος Σιγαλός, Νάσια Γκόφα, Χρυσή Παπαγιαννούλη, Τζοάννα Μαρκάκη. Συμμετέχουν οι performers: Πέτρος Κουρουπάκης, Ειρήνη Ροσολάτου.
  • Μουσικό οδοιπορικό, από τα παράλια της Μ. Ασίας ως την Ελλάδα, με δημιουργίες μεγάλων Μικρασιατών συνθετών παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, Α. Πετράλωνα, 210.3421.212), μέσα από τη ματιά των «Ανατολικών»: Κατερίνα Τσιρίδου, Δημήτρη Κρανίδα, Σωτήρη Παπατραγιάννη, Νίκο Τσιατσούλη, Νίκο Πρωτόπαπα, Εκτορα Κοσμά.
  • Ο Αλκης Ζοπόγλου και οι «Kontrabando» εμφανίζονται στο «Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι, 210.7560.102), κάθε πρώτη Παρασκευή του κάθε μήνα. Το μουσικό σχήμα, που πειραματίζεται και χρησιμοποιεί διάφορα όργανα, με ανατολικές και δυτικές καταβολές, παρουσιάζει παλιότερες και νέες συνθέσεις από τον τελευταίο δίσκο του, «Elephant», με επιμέλεια του Βαγγέλη Καρίπη και συμμετοχή αξιόλογων μουσικών της παραδοσιακής και τζαζ σκηνής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ