Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο «Ριζοσπάστης» ολοκληρώνει σήμερα τη δημοσίευση των παρεμβάσεων και ερωτήσεων που έγιναν στην εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριό του, την περασμένη Δευτέρα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», αμέσως μετά την ανάλυσή τους από τη ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες κοινωνικοπολιτικοί παράγοντες, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, εργαζόμενοι, καλλιτέχνες και διανοούμενοι, που με πολύ προσοχή και εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση και κατέθεσαν εν συνεχεία σκέψεις, προβληματισμούς, απορίες, ενώ ορισμένοι έκαναν κριτική επί του κειμένου των Θέσεων με σύντομες τοποθετήσεις.

Η αθρόα συμμετοχή στην παρουσίαση των θέσεων, η πλατιά ανταπόκριση στο σχετικό κάλεσμα του ΚΚΕ, αποτελεί ένα ακόμα θετικό βήμα στην κατεύθυνση έναρξης ενός ουσιαστικού και γόνιμου διαλόγου με κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο κατά την προσυνεδριακή περίοδο πάνω στις θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς στόχους του ΚΚΕ ενόψει του Συνεδρίου, το να φτάσουν δηλαδή πλατιά στο λαό οι θέσεις και να αποτελέσουν έναυσμα για την ανάπτυξη ενός γενικότερου προβληματισμού επί των θεμάτων που πραγματεύονται. Ενας στόχος τον οποίο εξήραν αρκετοί από όσους βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο «Τιτάνια», δηλώνοντας πρόθυμοι να συμβάλουν στο διάλογο αυτό καταθέτοντας τις προσωπικές τους απόψεις και τους προβληματισμούς τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ