Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΡΗΣ
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Δύσκολοι καιροί είναι αυτοί που διανύει ο Αρης, αφού λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως δείχνουν τα πράγματα, ριζικές αλλαγές δρομολογούνται. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει έρθει σε ρήξη με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Γιάννη Καρακίτσιο, ο οποίος σκέφτεται την αποπομπή του. Μάλιστα, την Τρίτη υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες στην προπόνηση της ομάδας, καθώς ο πρόεδρος κατηγόρησε τον προπονητή για τη φυσική κατάσταση των παικτών. Ως μοναδική λύση, σε περίπτωση που η ρήξη οδηγήσει σε αποπομπή, είναι ο Μηνάς Γκέκος, με τον οποίο, ήδη, συζητά ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

  • Μπροστά σε 4.000 οπαδούς του και μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του νέου κλειστού στην Πυλαία, που συνοδεύτηκε και από μια φιλική νίκη επί της ιταλικής Μπένετον Τρεβίζο με 76-74. Μαζορέτες, λέιζερ, ηχητικά εφέ και παρουσίαση των παικτών με προβολείς συνέθεταν το σκηνικό. Οσον αφορά το αγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ιταλική ομάδα, έχοντας ως κορυφαίους τους Λιαδέλλη (πέτυχε 27 πόντους και αποθεώθηκε), Μπλερ (22 π.) και Κορωνιό (9 π.). Από τους Ιταλούς διακρίθηκαν οι Νικολά, Μπράουν και Ναουμόσκι. που είχαν από 15 πόντους. Το ματς διεξήχθη σε τέσσερα 10λεπτα με τρεις διαιτητές.

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ: Λιαδέλλης 27 π., Μπλερ 22 π., Κορωνιός 9 π. (2 τρ.), Κολντεμπέλα 7 π., Σιγάλας 5 π., Βάις 3 π., Καργκόλ 3 π.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ