Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις παρουσίασης των Θέσεων

Σήμερα, Πέμπτη, η Κομματική Οργάνωση Ελευσίνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί για την παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό- Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας.

Αύριο, Παρασκευή, στα πλαίσια των προσυνεδριακών εκδηλώσεων, θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα ο Κ. Μαραγκουδάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΚΕ, όπου στις 10 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαλώρειας και τους μαζικούς φορείς της περιοχής. Η συνάντηση θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Κεφαλόβρυσο. Στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Διβάνη», όπου και θα παρουσιάσει τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο.

Την Κυριακή 15 του Οκτώβρη και ώρα 6.30 μ.μ., η Αχτιδική Επιτροπή Β΄ Εβρου του ΚΚΕ θα παρουσιάσει στην Ορεστιάδα τις Θέσεις της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Κρεωνά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο πραγματοποιεί η ΝΕ Ζακύνθου, την Κυριακή15 του Οκτώβρη, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (πλατεία Σολωμού). Την παρουσίαση των Θέσεων θα κάνει ο Τ. Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ