Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη μνήμη της Κικής Δρόσου

Στις 10 Οκτώβρη κηδεύσαμε την πολυαγαπημένη μας μητέρα Κική Δρόσου, μια γυναίκα που έπαιξε κυρίαρχο, αποφασιστικό ρόλο στη ζωή μας. Μια γυναίκα που αγωνίστηκε σε όλη της τη ζωή στο πλευρό του Κόμματος και του κινήματος. Σεβαστήκαμε την επιθυμία της, η κηδεία της να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Σκεφθήκαμε ότι δεν της ταίριαζε, έτσι όπως είχε ζήσει, μια τελετή, με πρωταγωνίστρια μεν την ίδια, αλλά ταυτόχρονα σε αδράνεια. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να ακούσει τη ζεστή και τόσο αληθινή, πηγαία σύντομη ομιλία του Θανάση Παπαρήγα για την προσωπικότητα και προσφορά της. Μας εξέφρασε όλους όσοι βρεθήκαμε στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 150.000 δραχμές ως πρώτη δόση, για το 16ο Συνέδριο του Κόμματός μας.

Αλεξάνδρα, Βασιλεία, Θανάσης Παπαρήγας

Καταθέτουμε επίσης ως προσφορά χρήματα που έδωσαν για τη μνήμη της και προς τιμήν των ιδεών που εκείνη πίστευε, αγαπημένα της πρόσωπα, ανίψια που τα είχε σαν παιδιά της και που στάθηκαν στο πλάι της ως την τελευταία της στιγμή. Τους ευχαριστούμε γιατί και με τη δική τους βοήθεια η μάνα μας πέθανε μέσα σε πολλή αγάπη και φροντίδα.

Η Ελένη και ο Θανάσης πρόσφεραν 20.000 δραχμές. Η Μέμα και η Κατίγκω 100.000 δραχμές. Η Τασία, η Βάλη και η Μαρία 40.000 δραχμές.

Γνωρίζοντας την αίσθηση χιούμορ που είχε η θεία τους, προσθέτουν στην προσφορά τους τις ευχαριστίες τους «στη θεία που έφτιαχνε την καλύτερη κρεατόπιτα του κόσμου και ήξερε να φιλοξενεί όσο κανείς».

Ο Δημήτρης πρόσφερε 50.000. Επίσης αντί για στεφάνι προσφορά έκαναν οι Κ. και Β. 15.000 δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ