Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τι θυμίζει, τι θυμίζει...

«Υπάρχουν πολιτικοί ανεπαρκείς για να αντιμετωπίσουν την κρίση, ξεφεύγουν και πηγαίνουν προς τον αυταρχισμό και την αυθαιρεσία. Για να αντιμετωπιστεί η κρίση χρειάζεται κοινωνική και πολιτική συναίνεση, όπως και υπέρβαση ιδεολογίας» (ο τραπεζίτης Α. Βγενόπουλος / ΕΘΝΟΣ).

Οι καημένες οι επιχειρήσεις που αναγκάζονται...

«Δύσκολη ομολογούν πλέον οι πάντες ότι θα είναι η επόμενη χρονιά και για την ελληνική οικονομία (...) οι επερχόμενες δυσκολίες είναι ήδη ορατές. Κυρίως στους εργαζόμενους, οι οποίοι βλέπουν τις θέσεις εργασίας να μειώνονται και τις επιχειρήσεις τους να αναγκάζονται να προχωρήσουν σε απολύσεις και να αναβάλουν τα επενδυτικά τους σχέδια» (η Μ. Βασιλείου στα ΝΕΑ).

Δεν είναι σκηνή από ταινία

«Στα θύματα (τους Σέρβους) αρχικά αφαιρούσαν μόνο το ένα νεφρό. Υστερα τους έραβαν και τους κρατούσαν φυλακισμένους ώσπου να τους θανατώσουν για να πάρουν όλα τα ζωτικά τους όργανα» (η καταγραφή στο ΕΘΝΟΣ).

«Ελεύθερο Κόσσοβο»

«Σάλο προκαλεί στη Γερμανία η υπόθεση σύλληψης τριών πολιτών της στο Κοσυφοπέδιο, με την κατηγορία ότι ενεπλάκησαν σε βομβιστική επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του ειδικού απεσταλμένου της ΕΕ στην Πρίστινα. Οι τρεις άντρες ανήκουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είτε στη Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών, είτε σε ειδική μονάδα του γερμανικού στρατού» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ