Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αποφασιστικότητα για δυναμικότερη συνέχεια

Στο 23,02% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου την πρώτη μέρα της εξόρμησης

Σε ποσοστό 23,02% καλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης (Δεκέμβρης 2008 - Γενάρης 2009) Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και για την ολοκλήρωση της διάσωσης του αρχείου του Κόμματος με τη στέγασή του σε ένα ειδικά κατασκευασμένο για το σκοπό αυτό κτίριο, την πρώτη μέρα έναρξής της.

Η δυναμική εκκίνηση οφείλεται στην καλή κι έγκαιρη προετοιμασία, στην αποφασιστικότητα μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και στην προθυμία των απλών ανθρώπων του μόχθου να συνδράμουν απ' το υστέρημά τους και να συμβάλουν στην υλοποίηση του σκοπού αυτής της εξόρμησης, που αφορά στη στέγαση του αρχείου. Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μεγάλων δυνατοτήτων να κερδηθεί η μάχη της οικονομικής εξόρμησης, αρκεί αυτές να αξιοποιηθούν στο έπακρο, να εντείνουμε ρυθμούς, ώστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.

Σύμφωνα με τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων των Οργανώσεων Περιοχών, αυτές κατατάσσονται ως εξής:

Στην πρώτη θέση η ΚΟ Πειραιά με ποσοστό 30,96%. Στη δεύτερη θέση η ΚΟ Θεσσαλονίκης με ποσοστό 30,24% και στην τρίτη η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 30%.

Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Εξωτερικού, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς - Εύβοιας, Πελοποννήσου, Αιγαίου, Αττικής, Αθήνας, Δυτικής Μακεδονίας, Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Η Κομματική Οργάνωση του Πειραιά οδηγεί την κούρσα μετά το οικονομικό κλείσιμο της πρώτης μέρας της Εξόρμησης
Η Κομματική Οργάνωση του Πειραιά οδηγεί την κούρσα μετά το οικονομικό κλείσιμο της πρώτης μέρας της Εξόρμησης
Η ΚΝΕ κάλυψε το 20,60% του πλάνου της. Οι ΚΟ «902» και «Ριζοσπάστη» 21% και 18,08%, αντίστοιχα.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ