Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΜΝΗΜΕΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ που, πιστός στις αρχές του Κόμματος μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, πάλευε γι' αυτές, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Κεφαλλονιάς.

Σπύρος και Παναγής Φ.

φωτ.

Η Νάντια Σταματίου προσφέρει 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ρέντη, στη μνήμη του πατέρα της ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ), σαν ελάχιστη συμβολή για τη συνέχιση του δίκαιου και τίμιου αγώνα του.

***

φωτ.

Στις 3 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαλύρα της Μεσσηνίας. Μαχητής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ, αγωνίστηκε για μια καλύτερη ζωή μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη του προσφέρουν στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου 100 ευρώ, για το αρχείο του Κόμματος.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

Ο σύντροφος Κώστας Λώλας από τον Αετό Μεσσηνίας προσφέρει 200 Ευρώ στην Επιτροπή Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ, για τη στέγαση του αρχείου του Κόμματος και ενόψει του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, στη μνήμη συντρόφων συγχωριανών του που εκτελέστηκαν από τα ιταλικά στρατοδικεία. Σκοτώθηκαν στον ΕΛΑΣ και το Δημοκρατικό Στρατό, εκτελέστηκαν από τα φασιστικά στρατοδικεία και πέθαναν στις φυλακές και εξορίες οι παρακάτω σύντροφοι: Λόντος Νικολής, Καζάντζας Βασίλης, Λώλας Θανάσης, Αγγελόπουλος Νίκος, Καζάντζας Πανάγος, Αλεβίζος Δήμος, Τσακίρης Δημοκράτης, Γεωργακόπουλος Περικλή ς -Λαμπρόπουλος Λάμπρος, Αλεβίζος Μανόλης, Καζάντζας Νικόλαος, Καζάντζας Δημήτριος, Αραμπατζής Γιάννης (από τη Χίο), Μπαλογιάννης Ηλίας, Γκότσης Ναπολέων, Καζάντζας Σπύρος, Ντεμοίρης Γεώργιος, Ανδρεόπουλος Κώστας, Λώλας Δημοσθένης, Νικολόπουλος Λύσανδρος, Γκότσης Κώστας, Αθανασόπουλος Σπύρος, Ασημακόπουλος Γιάννης, Καραΐσκος Μητρός Αλαμπάσης, Καζάντζας Δημήτριος, Καζάντζας Παναγιώτης, Νικολόπουλος Σωτήρης, Χονδρός Περικλής, Λώλας Γεώργιος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
***

Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και των συναγωνιστών του στην ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοπόταμου, προσφέρω, μέσω του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ Πεύκης 50 ευρώ.

Λύσανδρος Ταμουρίδης

***

φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, προσφέρω, σαν 1η δόση, 90 ευρώ για τα 90χρονα του ΚΚΕ.

Στεφανάτου Δέσποινα

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΝΙΚΟΥ

προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παύλου, για την κατασκευή του κτιρίου για το Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ.

Σκεντερίδης Παύλος

Σκεντερίδου Δέσποινα

***

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή, φίλου και συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, ο οποίος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο εργατικό κίνημα χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ροτόντας, 50 ευρώ.

Πέτρος Ψαριανός (Τρότσκι)

***

φωτ.

Στη μνήμη του γαμπρού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΡΜΕΙΔΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, της αδελφούλας μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ - ΛΟΥΛΑΣ ΕΡΜΕΙΔΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΟΝίτισσας (φωτογραφία) και της φίλης μου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΔΙΩΝΗ που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αγ. Παρασκευής Νέας Σμύρνης.

Η αδελφή και φίλη

Αννα Χαλικιά - Οικονόμου


ΕΡΜΙΔΟΥ ΛΟΥΛΑ
ΕΡΜΙΔΟΥ ΛΟΥΛΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ