Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δείτε στον «902 TV»

Η Συνθήκη της Λισαβόνας θα είναι το θέμα, με το οποίο θα ασχοληθεί σήμερα η εκπομπή «Ευρωένωση», ενώ στην εκπομπή «Εις υγείαν» θα μεταδοθεί το δεύτερο μέρος για τον παιδικό διαβήτη. Αυτές είναι ορισμένες από τις εκπομπές που παρουσιάζει απόψε η τηλεόραση του «902». Θα δούμε λοιπόν:

Στις 18.00 «Εις Υγείαν». Θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο μέρος της εκπομπής για το νεανικό διαβήτη. Οι περισσότεροι από εμάς φοβούνται τις επιπλοκές, για τις οποίες έχουμε ακούσει τις πιθανές δυσκολίες στη λήψη της ινσουλίνης, την υπογλυκαιμία. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, εάν το παιδί μας πάσχει από διαβήτη; Πρώτα απ' όλα να ενημερωθούμε. Αλλωστε, τα παιδιά με διαβήτη τύπου 1 μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ζωή χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς και απαγορεύσεις, δυστυχώς όμως με κάποιες υποχρεώσεις περισσότερες από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. Η Ειρήνη Μπαλντίδη συζητά με την Ελίνα Γκίκα, ψυχολόγο - εκπαιδεύτρια Νεανικού Διαβήτη και την Ολγα Κεπαπατσόγλου, ενδοκρινολόγο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα. Γιατί η γνώση είναι δύναμη και η κατανόηση της περίπλοκης αυτής ασθένειας είναι το μεγαλύτερο βήμα στην προσπάθεια να νικήσουμε το διαβήτη.

Στις 19.00 «Ευρωένωση» στην τηλεόραση. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η Πόπη Καπετανοπούλου. Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τη Συνθήκη της Λισαβόνας και το περιεχόμενό της. Θα απαντήσει, παράλληλα, στο βασικό ερώτημα που αφορά στις προσπάθειες των Βρυξελλών και των ηγετών της ΕΕ να προχωρήσουν στην επικύρωσή της, παρά το ιρλανδικό ΟΧΙ. Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Αντώνης Αντανασιώτης, μέλος της Γραμματείας της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ