Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ημερολόγια

Αφιερωμένα στον Κάρολο Κουν και στο «Θέατρο Τέχνης» είναι η εκπομπή «Ημερολόγια» με την Λένα Αρώνη. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα μεταδοθεί συνέντευξη με τον Κώστα Καζάκο.

Η Λένα Αρώνη επισκέπτεται την μεγάλη έκθεση που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του «Θεάτρου Τέχνης» Καρόλου Κουν. Συνομιλεί με πρόσωπα που πέρασαν από το «Τέχνης», ηθοποιούς και σκηνοθέτες και επιχειρεί να σκιαγραφήσει το πορτρέτο του Καρόλου Κουν. Η εκπομπή περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό και ηχητικά ντοκουμέντα.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η Λένα Αρώνη συζητά με τον Κώστα Καζάκο, ο οποίος μιλάει στην παρουσιάστρια για τις συμπτώσεις που τον οδήγησαν στο θεατρικό σανίδι, τη μαθητεία του στο Θέατρο Τέχνης, τις πρώτες κινηματογραφικές ταινίες που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό. Ξαναθυμάται τη γνωριμία του με την Τζένη Καρέζη, τις θεατρικές τους επιτυχίες και την αγάπη που δέχτηκαν από το κοινό. Ο Κώστας Καζάκος μιλάει όμως και για το σήμερα, την οικογένεια που έχει φτιάξει με την Τζένη Κόλλια, τη βουλευτική του ιδιότητα και το πώς αυτή συνυπάρχει με την ιδεολογία ενός καλλιτέχνη και, τέλος, εκμυστηρεύεται στους τηλεθεατές αυτά που ονειρεύεται για το μέλλον. (ΕΤ - 1 18.00)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ