Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα γραφεία της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση ιδιόκτητων γραφείων της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Κεφαλονιάς - Ζακύνθου του ΚΚΕ, στην Πάτρα, χάρη στην προσφορά σε εθελοντική εργασία και υλικά των κομμουνιστών, των οπαδών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ απ' όλη την Πελοπόννησο.

Σε δήλωσή του στο «Ρ» ο Κώστας Μπάτσικας, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Κεφαλονιάς - Ζακύνθου του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος, σημείωσε σχετικά: «Η κατασκευή των γραφείων της έδρας της Επιτροπής Περιοχής στην Πάτρα προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Αισιοδοξούμε βάσιμα ότι το 18ο Συνέδριο θα βρει την Οργάνωση της Περιοχής μας στα νέα ιδιόκτητα γραφεία.

Η ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας θα αποτελέσει πια νέα σημαντική κατάκτηση για τους κομμουνιστές της Πελοποννήσου, έμπρακτη απόδειξη ότι μπορούν να θέτουν ψηλούς και φιλόδοξους στόχους. Αποτελεί πρακτική επιβεβαίωση των δυνατοτήτων των δεσμών της ΚΟ με την εργατική τάξη, τη νεολαία και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Αυτή την περίοδο δίνουμε τη μάχη της επιτυχίας της προσυνεδριακής διαδικασίας στις Νομαρχιακές Οργανώσεις με τη συζήτηση στις ΚΟΒ και στα όργανα των Θέσεων της ΚΕ για τον απολογισμό του Κόμματος και των Θέσεων για το σοσιαλισμό με ταυτόχρονη προσπάθεια να συζητήσουμε πλατιά με νέους εργάτες, γυναίκες, ανθρώπους που συναντιόμαστε στους αγώνες και προβληματίζονται να κάνουν το βήμα απεγκλωβισμού από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου κι αναζητούν ριζικές ριζοσπαστικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας.

Θα δώσουμε τη μάχη για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης Δεκέμβρη - Γενάρη που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος, να καλυφθούν οι στόχοι οικοδόμησης και στρατολογίας προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και των 90χρονων του Κόμματος. Ταυτόχρονα, θα εκπληρώσουμε την υπόσχεση για την ολοκλήρωση των Γραφείων της ΕΠ στην Πάτρα.

Η ΕΠ καλεί όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ να απευθυνθούν θαρρετά στο λαό της περιοχής για να ενισχύσει και οικονομικά την προσπάθεια του Κόμματος. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα του Συνεδρίου: «ΚΚΕ ισχυρό - 18ο Συνέδριο Αντεπίθεσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ