Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σήμερα στον «902 TV»

Στο πλαίσιο των γιορτών κινούνται σήμερα μερικές εκπομπές του «902 TV» που ασχολούνται όχι μόνο με τα χριστουγεννιάτικα έθιμα και τις συνταγές, αλλά και με τα παιδικά παιχνίδια και με το πόσο τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δώρα επηρεάζουν τα παιδιά. Θα δούμε:

Στις 18.00 «Γεύσεις παράδοσης». Επιμέλεια - παρουσίαση: Ευδοκία Πατσιλινάκου. Καλεσμένη της εκπομπής είναι η συγγραφέας και ερευνήτρια λαϊκών παραδόσεων και εθίμων Μαίρη Παναγάκου, η οποία προτείνει στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φτιαγμένα από νερό, αλεύρι και αλάτι. Η Μαίρη Παναγάκου παρουσιάζει παράλληλα χριστουγεννιάτικα έθιμα και συνταγές με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Στις 22.00 «Στην άκρη του νήματος». Ερευνα - παρουσίαση: Κώστας Τσίφτης, Βούλα Τσιβόλα, Μαρίνος Γκασιάμης. Η εκπομπή ασχολείται με τα παιχνίδια που θα προσφερθούν ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ως δώρα στα παιδιά. Πόσο επηρεάζουν την ψυχολογία των παιδιών και πώς διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους τα παιχνίδια της χριστουγεννιάτικης αγοράς; Στο πλαίσιο της έρευνας καταθέτουν τις απόψεις τους κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι και επικοινωνιολόγοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ