Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με... όπλο την έδρα

Η ώρα της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι σήμερα. Στο Στάδιο «Καραϊσκάκης» (21.45 ΑΝΤΕΝΑ) θα φιλοξενήσει τη Χέρτα Βερολίνου και ακόμη και με ισοπαλία θα περάσει στους 32 του θεσμού.

Ομως όπως δήλωσε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός του βολικού δεύτερου αποτελέσματος (ισοπαλία), ο στόχος για την ομάδα του παραμένει η νίκη. «Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς αφού ο αντίπαλος είναι σε καλή φόρμα. Με τη βοήθεια του κόσμου νομίζω ότι θα πάρουμε τη νίκη. Είμαστε και εμείς σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν παίξουμε όπως εμείς θέλουμε νομίζω ότι θα γελάσουμε τελευταίοι. Η Χέρτα προέρχεται από μια χωρά που είναι ποδοσφαιρικά προηγουμένη, αυτό όμως δε λέει τίποτα. Ολα θα φανούν στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε».

Οσον αφορά την 11άδα, ο Ολυμπιακός είναι... ανοιχτό βιβλίο. Αντί του Οσκαρ θα επανέλθει ο Γκαλέτι. Οι υπόλοιποι 10 αναμένεται να είναι οι: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ντιόγκο.

Στην αντίπερα όχθη, οι Γερμανοί δίνουν μεγάλη έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός τους. Παράλληλα, θα ζητήσει και επιθετικό θράσος ώστε να μπορέσει η ομάδα του να πάρει τη νίκη - πρόκριση από τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κόουτς της Χέρτα, Λουσιέν Φαβρ, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς. Ο Ελβετός προπονητής δε χάνει την αισιοδοξία του παρότι παραδέχεται τη δύναμη της ερυθρόλευκης έδρας αλλά και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χέρτα με τις απουσίες του Κάτσαρ και του Βορονίν μπορεί να πάρει το διπλό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ