Τρίτη 23 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ: Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι της «ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» στα Γιάννενα, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων (μισθοί 2 έως και 8 μηνών και δώρο Χριστουγέννων). Σε χτεσινή νέα γενική συνέλευση Ελληνες και μετανάστες αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, απαιτώντας μεταξύ άλλων την εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης, την αγορά εργασιακού εξοπλισμού αποκλειστικά από την επιχείρηση, τήρηση - εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί τριμερή συνάντηση από το ταξικό Σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων με την Επιθεώρηση Εργασίας και την εργοδοσία.

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Ούτε το δώρο των Χριστουγέννων δεν είχε καταβάλει μέχρι και χτες στους εργαζόμενους η εργοδοσία των σούπερ μάρκετ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Η επιχείρηση δεν έχει καταβάλει ούτε τα αναδρομικά για το 2008. Την άμεση παρέμβαση του υπουργείου και της Επιθεώρησης Εργασίας απαιτεί με επιστολή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

ΠΕΣ-ΝΑΤ: Τη δολοφονική - εγκληματική ενέργεια εναντίον του 16χρονου μαθητή Γιώργου Παπλωματά, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων - ΝΑΤ (ΠΕΣ-ΝΑΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ