Πέμπτη 8 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σειρά εκπομπών για το σοσιαλισμό

Την ενδιαφέρουσα σειρά συζητήσεων για την αναγκαιότητα του Σοσιαλισμού σήμερα, αλλά και την αξιόλογη εκπομπή για τα προβλήματα υγείας «Εις υγείαν» περιλαμβάνει σήμερα, ανάμεσα σε άλλα, το πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902».

Στις 18.00 θα προβληθεί η εκπομπή «Εις υγείαν». Εάν σας ταλαιπωρούν συχνά καούρες, δυσπεψίες, φουσκώματα και δεν ξέρετε από πού προέρχονται, τότε ίσως είναι η ώρα να επισκεφθείτε έναν γαστρεντερολόγο και να συζητήσετε μαζί του το ενδεχόμενο να πάσχετε από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Σύμφωνα με έρευνες, ένα 44% του πληθυσμού παρουσιάζει ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω συμπτώματα τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Για τους περισσότερους λοιπόν, μπορεί να είναι απλά ένα περιστασιακό γεγονός. Για άλλους όμως, είναι ένα καθημερινό πρόβλημα που έχει αλλάξει τη ζωή τους. Για το θέμα αυτό η Ειρήνη Μπαλντίδη συζητά με τον γαστρεντερολόγο Γιάννη Δρίκο και τον βιοχημικό Αναστάσιο Κριεμπάρδη. Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη.

Μια ενδιαφέρουσα σειρά συζητήσεων

Στην εκ νέου προβολή ολόκληρης της σειράς εκπομπών «Σοσιαλισμός, η αναγκαιότητα της εποχής μας» προχωρά από σήμερα στις 22.30 η τηλεόραση του «902», ανταποκρινόμενη σε ανάλογα αιτήματα πολλών τηλεθεατών του σταθμού.

Η σειρά αποτελείται από δέκα τηλεοπτικές συζητήσεις και είχε προβληθεί στη διάρκεια του περσινού χειμώνα, με αφορμή τα 90χρονα της Οχτωβριανής Επανάστασης. Αντικείμενο των εκπομπών, στις οποίες συμμετέχουν μέλη και συνεργάτες της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, είναι ο σοσιαλισμός που γνωρίσαμε, οι ανατροπές και οι βαθύτερες αιτίες τους, ο σοσιαλισμός ως αναγκαιότητα και μόνη ρεαλιστική διέξοδος από τη σημερινή καπιταλιστική βαρβαρότητα, ο σοσιαλισμός που θέλουμε και για τον οποίο παλεύουμε. Θέματα, τα οποία, απ' τη μια τραβούν το ενδιαφέρον των κομμουνιστών και όχι μόνο - όπως αποδείχνει και η σχετική πολύμορφη συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το δεύτερο θέμα του 18ου Συνεδρίου - και από την άλλη βρίσκονται μόνιμα στο επίκεντρο της γενικότερης ιδεολογικοπολιτικής διαπάλης. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε πέντε βδομάδες και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.30 αρχίζοντας από σήμερα και κάθε Σάββατο στις 16.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ