Πέμπτη 8 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Περιοδεία κλιμακίου της ΝΕ του ΚΚΕ με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Μωραΐτη Νίκο, πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 8 Γενάρη, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην αγροτική οικονομία». Το κλιμάκιο θα βρίσκεται:

  • Στη Γούρια στο καφενείο Κολιάτσα, ώρα 5 μ.μ.
  • Στην Πεντάλοφο στο καφενείο Καπώνη Παναγιώτη, ώρα 6.30 μ.μ.
  • Στην Κατοχή, στο καφενείο Ζαχαρια, ώρα 8 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Αμαρύνθου Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος για το 18ο Συνέδριο, σήμερα Πέμπτη στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΚΥΜΑ» στις 7 μ.μ.. Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος του ΓΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Δάφνης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση αύριο Παρασκευή 9/1, στις 9 μ.μ., στον ΦΟΥ (Αμισού και Σμύρνης, Υμηττός).

-- Συνεστίαση, στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ, διοργανώνει, αύριο Παρασκευή, η Κομματική Οργάνωση Φαλάνης του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Καραμαχαίρα».

-- Η ΚΟ Πρόνοιας της ΚΟΑ και οι Κομματικές Ομάδες ΑΜΕΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση την Κυριακή 11 Γενάρη, στη 1.30 μ.μ., στο κέντρο «Κοκκινιώτισσα» (7ης Μαρτίου, πρώην Κονδύλη, στη Νίκαια). Πληροφορίες στο κινητό 6974.646.540.

-- Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ την Παρασκευή 16 Γενάρη και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο «ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ» στην Ελεούσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ