Πέμπτη 8 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΕΕΔΥΕ
Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής

Η Βέρα Νικολαΐδου, γγ της ΕΕΔΥΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, τον ενημερώνει για τη συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό που έγινε χτες, συνδιοργανώτρια στην οποία ήταν η ΕΕΔΥΕ, και τον καλεί να στηρίξει την πρωτοβουλία.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, σημειώνεται:

«Οπως σας έχω ήδη ενημερώσει, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) συνδιοργανώνει με άλλους μαζικούς φορείς μεγάλη συναυλία συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) στις 6.00 μ.μ.

Η διοργάνωση και πραγματοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης με βάση τους υπολογισμούς μας ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, ποσό εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρωθεί από την Επιτροπή μας.

Απευθυνόμαστε εκ νέου σε εσάς με την πεποίθηση ότι και αυτή τη φορά θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας, εκδηλώνοντας έμπρακτα και με την ευαισθησία που σας διακρίνει το ενδιαφέρον και την κατανόησή σας για τις τραγικές στιγμές που βιώνει ο πολύπαθος παλαιστινιακός λαός.

Με εξαιρετική εκτίμηση

Η γγ της ΕΕΔΥΕ

Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Βέρα Νικολαΐδου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ