Παρασκευή 9 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΕΔΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μια ξεχωριστή επίσκεψη

Εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων και της Επιτροπής Νέων Αναπήρων μετέφεραν χτες την αλληλεγγύη τους στον εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συμβολική επίσκεψη αλληλεγγύης της ΣΕΑΑΝ και της Επιτροπής Νέων Αναπήρων
Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συμβολική επίσκεψη αλληλεγγύης της ΣΕΑΑΝ και της Επιτροπής Νέων Αναπήρων
«Είμαστε εδώ συμβολικά για να δείξουμε ότι ο καθένας έχει ευθύνη να αντιδράσει στο έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Να ξεσηκωθούμε. Να δείξουμε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι. Περίσσεψε η υποκρισία, η ευαισθησία, η συμπάθεια. Είναι ώρες ευθύνης. Οι λαοί να βγουν στο δρόμο. Να επιβάλλουν στις κυβερνήσεις να σταματήσει η βάρβαρη σφαγή».

Με τα λόγια αυτά ανάπηροι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και της Επιτροπής Νέων Αναπήρων αναφέρθηκαν στο συμβολισμό της χθεσινής επίσκεψης στην έδρα της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα. Χτες το πρωί τα μέλη της ΣΕΑΑΝ και της Επιτροπής Νέων εκφράσανε με την παρουσία τους στη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής Σαμίρ Αμπού Γκαζάλε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό, την οργή, την αγανάκτηση και την καταδίκη τους στη βάρβαρη σφαγή του που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ, αλλά και σε όσους στη χώρα μας, στις ΗΠΑ και την ΕΕ κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα. Κάλεσαν τους ανάπηρους της χώρας και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για να σταματήσει η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, για την ίδρυση - επιτέλους - ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ο εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα μιλώντας στους ανάπηρους τόνισε ότι η επίσκεψή τους είναι από τις πλέον σημαντικές εκφράσεις αλληλεγγύης που έγιναν αυτές τις μέρες προς την Παλαιστίνη. «Εσείς καταλαβαίνετε περισσότερο από κάθε άλλο, τι περνάει ο λαός μας που σφαγιάζεται και πολλοί άνθρωποι μένουν ανάπηροι εξαιτίας αυτής της σφαγής», τόνισε μεταξύ άλλων. «Παίρνουμε δύναμη από τη στήριξή σας, από τη στήριξη του λαού σας που έχει μεγάλη αγωνιστική παράδοση για την ελευθερία του», επισήμανε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν το δικαίωμα να ζήσουν σε ελεύθερο κράτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ