Πέμπτη 15 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατέθεσε χτες ο δικηγόρος Κ. Κούτρας, επικεφαλής της οργάνωσης «Δικηγόροι χωρίς σύνορα», με αφορμή προσαγωγές 18 δικηγόρων στη ΓΑΔΑ την περασμένη Παρασκευή. Ο δικηγόρος κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για περιφρόνηση των δικαιωμάτων του Ελληνα πολίτη, ενώ ζητά την ποινική δίωξη ανδρών των ΜΑΤ, του προϊσταμένου αξιωματικού της αστυνομικής δύναμης, του διοικητή της ΓΑΔΑ Ι. Μπούτσικα και κατά παντός άλλου υπεύθυνου κατά περίσταση για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος, παράνομη κατακράτηση, βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, διακεκριμένες περιπτώσεις βασανιστηρίων και ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα.

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ θα τεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι σταθμοί του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου» (ΗΣΑΠ) σε Πετράλωνα, Θησείο και Μοναστηράκι, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέων γραμμών. Για την εξυπηρέτηση του κοινού έχουν δρομολογηθεί δύο γραμμές της ΕΘΕΛ, η 010 Στ. ΗΣΑΠ Ομόνοια - Στ. ΗΣΑΠ Ταύρος (με στάσεις σε Ταύρο, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι και Ομόνοια) και η 011 Στ. ΗΣΑΠ Ομόνοια - Στ. ΗΣΑΠ Ταύρος εξπρές (με στάσεις σε Ταύρο, Πετράλωνα και Ομόνοια).

ΕΩΣ 15/3/2009, το αργότερο, θα πρέπει - σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλου - να έχουν υποβάλει όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι λοιποί φορείς του δημόσιου τομέα τον προγραμματισμό των αναγκών τους σε τακτικό και έκτακτο προσωπικό, καθώς και για συμβάσεις μίσθωσης έργου για το έτος 2009.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ