Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Με ιδιαίτερο δυναμισμό δίνεται η μάχη

Κατά 19,05% έχει καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο

Αποφασιστικά και δυναμικά τα μέλη του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα συνεχίζουν τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, που προκηρύχτηκε προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος. Τα ποσοστά κάλυψης των οικονομικών πλάνων αποτελούν έναν ακόμα δείκτη μέτρησης της απήχησης των θέσεων και της πολιτικής του ΚΚΕ στο λαό, καθρεφτίζουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των λαϊκών στρωμάτων στο Κόμμα, που με συνέπεια υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους και πρωτοστατεί στους αγώνες για τα λαϊκά συμφέροντα.

Αξιοποιώντας άλλωστε αυτό το πρόσφορο έδαφος, τα κομματικά μέλη έχουν ήδη καταφέρει να καλύψουν το πανελλαδικό πλάνο κατά 19,05%, ενώ η πρόθυμη ανταπόκριση των ανθρώπων του μόχθου στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, αλλά και ο αρκετός χρόνος που απομένει ως τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης, διαγράφουν νικηφόρα την έκβαση της μάχης αυτής. Μια μάχη που αξίζει να σημειωθεί πως δεν περιορίζεται στην επίτευξη των οικονομικών στόχων, αλλά παράλληλα διαθέτει και πολιτικό χαρακτήρα, μια και τα κομματικά μέλη παλεύουν για να φτάσουν πλατιά στο λαό οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, να μελετηθούν και να αποτελέσουν έναυσμα για την ανάπτυξη προβληματισμών, αλλά και ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου.

Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων των Κομματικών Οργανώσεων όλης της χώρας. Σταθερά πρώτη παραμένει η ΚΟΠ με 37,07%, ακολουθεί η ΚΟΘ με 26%, τρίτη η Κομματική Οργάνωση Αττικής με 20%, τέταρτη η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με 19,93%, πέμπτη η Θεσσαλία με 18,51, έκτη η ΚΟΑ με 17,69%. Ακολουθούν οι ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας με 17,22%, Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας με 16,50%, Κρήτης με 13,39%, Ανατολικής Πελοποννήσου με 13,21%, Δυτικής Πελοποννήσου με 13,14%, Δυτικής Μακεδονίας με 13%, Κεντρικής Μακεδονίας με 12,74%.

Από τις Κομματικές Οργανώσεις Αιγαίου, πρώτη είναι η ΚΟ Κυκλάδων με 35%, δεύτερη της Χίου με 34%, τρίτη της Ρόδου με 30%, τέταρτη της Ικαρίας με 25%, πέμπτη της Κω με 22%, έκτη της Λέσβου με 21,53% και έβδομη της Σάμου με 20%.

Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» έχει καλύψει το πλάνο της κατά 53%, ενώ η ΚΟΒ του «902» κατά 42%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ