Τρίτη 20 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τρίτη, στα Καλύβια Αγρινίου θα μιλήσει στις 6.30 μ.μ. για την πολιτική πρόταση και τις θέσεις του ΚΚΕ ο βουλευτής του Κόμματος Νίκος Μωραΐτης. Μισή ώρα νωρίτερα θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής.

-- Αύριο, Τετάρτη, 21 Γενάρη, στις 9 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή Γ. Πρωτούλη, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση.

-- Η ΚΟΒ Υμηττού διοργανώνει μουσική βραδιά αύριο, Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., στο μουσικό κέντρο NEMESIS, στον Υμηττό.

-- Πολιτική εκδήλωση τιμής για τον σ. Γιάννη Καρανάσο, μπροστά στα 90 χρόνια του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ το Σάββατο 24 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ευθυμίας, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Αγιά του Δήμου Πάργας θα περιοδεύσει και μιλήσει τη Δευτέρα 26/1 και ώρα 6.30 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία.

-- Στη Λούτσα Πρέβεζας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει την Τετάρτη 28/1 και ώρα 6.30 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ