Τετάρτη 21 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στην Κρήτη τα σπουδαία

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντιόγκο σήμερα στο Ηράκλειο

Eurokinissi

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντιόγκο σήμερα στο Ηράκλειο
Με δύο παιχνίδια, συνεχίζεται σήμερα το δεύτερο... ημίχρονο της φάσης των «16» στο Κύπελλο. Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση Πανσερραϊκού - Λάρισας (16.45, ΑΛΦΑ). Αναμφίβολα πάντως ο σημαντικότερος αγώνας γίνεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20.00, ΑΛΦΑ). Αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία (από τα νικηφόρα αποτελέσματά τους την Κυριακή) και με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το εισιτήριο που θα βελτιώσει αρκετά το άσχημο - από την προβληματική παρουσία τους στο πρωτάθλημα - κλίμα. Και θα ενισχύσει υπολογίσιμα την ψυχολογία τους, για τη δύσκολη συνέχεια. Χωρίς αυτά να σημαίνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για την όσο γίνεται καλύτερη πορεία τους, στο θεσμό. Ο Μαντζουράκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ισά και Σταυρακάκη.

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως αν δεν ηττηθούν έχουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους. Δηλώνουν όμως αποφασισμένοι και έτοιμοι να εξασφαλίσουν τώρα την πρόκριση και να μη χρειαστούν δεύτερο παιχνίδι. Ο Βαλβέρδε - που αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές - δεν πήρε μαζί του τους Λεονάρντο, Πατσατζόγλου και φυσικά τους τραυματίες Στολτίδη, Σίσιτς. Αντίθετα, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου αντί του Ντιόγκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0

Μια ιστορική επιτυχία πανηγυρίζει από χτες ο Αστέρας. Κέρδισε στην Τρίπολη τον Ηρακλή και - για πρώτη φορά στην ιστορία του - βρίσκεται δίκαια στους «8» του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι δεν υλοποίησαν το ποθητό όσο εύκολα μπορεί κάποιος να υποθέσει βάσει του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν και είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Ομως οι λανθασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια και ο τερματοφύλακας Αναστασόπουλος απέτρεψαν παραβίαση της εστίας των «κυανοκίτρινων». Τα γκολ του Αστέρα πέτυχαν οι Στρατάκης (71'), Αργυρόπουλος (90').

  • Η κλήρωση για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (26/1, 12.00), στα γραφεία της ΕΠΟ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ