Παρασκευή 23 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΟΣ
Ενότητα και δουλειά η επόμενη μέρα για το ΑΚΕΛ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ.--

Συγχαρητήρια από όλα τα κυπριακά κόμματα έφτασαν χτες στο ΑΚΕΛ, με αφορμή την εκλογή του νέου ΓΓ, Αντρου Κυπριανού, ο οποίος προσερχόμενος στο γραφείο του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι στη νέα του θέση δεν υπάρχει «καμία αλλαγή, απλά περισσότερες ευθύνες». Οι ηγεσίες του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, του ΔΗΣΥ, των Οικολόγων, της Επαλξης Ανασυγκρότησης Κέντρου και της Πρωτοβουλίας Ελεύθερων Πολιτών, αλλά και η επαναβεβαίωση των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν το ΑΚΕΛ στις εκλογές ότι θα εξακολουθήσουν τη συνεργασία τους με το Κόμμα.

Ο νεοεκλεγείς ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ επανέλαβε ότι όλοι στο Κόμμα «θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι πάντες ότι στο ΑΚΕΛ λειτουργούμε πολύ διαφορετικά απ' ό,τι λειτουργούν στα υπόλοιπα κόμματα. Δε λειτουργούμε ούτε με αρχηγικό, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Λειτουργούμε συλλογικά».

Σημείωσε ότι είναι ώρα για δουλειά, αναφερόμενος στις ευθύνες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το Κόμμα, όπως οι ευρωεκλογές, ενώ επαναβεβαίωσε ότι θα εξακολουθεί να στέκεται όπως πάντα αρωγός στα προβλήματα του εργαζόμενου λαού, στηρίζοντας την κυβέρνηση και προσπαθώντας να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, με ιδιαίτερη προσοχή και στο εθνικό πρόβλημα της κατοχής.

Στην εκλογή του νέου ΓΓ του ΑΚΕΛ αναφέρθηκαν χτες και οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες με σχετικά ρεπορτάζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ