Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Από τις 14 Φλεβάρη και για ένα 6μηνο θα σταματήσουν τα δρομολόγια από το σταθμό Εθνική Αμυνα ως το Αεροδρόμιο και θα γίνονται με... λεωφορεία! Οπως παραδέχτηκε χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς η εξάμηνη διακοπή δημιουργεί πρόβλημα στους επιβάτες, αλλά αυτή «οφείλεται στο τραγικό λάθος να έχει κατασκευαστεί η σήραγγα, χωρίς καμία πρόβλεψη για το σταθμό Αγία Παρασκευή».

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ ο επιχειρηματίας Μπ. Βωβός επικαλούμενος ακόμη και την ανεργία των εργαζομένων, προκειμένου να πετύχει ανάκληση της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ που «πάγωνε» την ίδρυση εμπορικού κέντρου δίπλα στο υπό κατασκευή γήπεδο του ΠΑΟ. Στην αίτησή του υποστηρίζει ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ που σταμάτησε προσωρινά την ανέγερση του εμπορικού κέντρου υπάρχει κίνδυνος οι τράπεζες να καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την εταιρεία του ύψους 125 εκατ. ευρώ. Ο επιχειρηματίας επικαλείται και την πτώση της μετοχής της εταιρείας του στο Χρηματιστήριο, ενώ προσθέτει ότι απέλυσε 11 εργαζόμενους στο εργοτάξιο και δηλώνει ότι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ομαδικές απολύσεις.

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 19 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 8.500 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο δημοσιογράφο Θ. Αναστασιάδη και στα μέλη της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Αιτία ήταν η δημοσίευση στις 13 και 14 Γενάρη 2008 φωτογραφιών του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλου και της υπαλλήλου Ε. Τσέκου. Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας υποστήριξαν ότι έπραξαν στα πλαίσια του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, ενώ η Ε. Τσέκου ισχυρίστηκε ότι σκοπός της δημοσίευσης των φωτογραφιών ήταν η διαπόμπευσή της. Απαλλάχτηκε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε διαχωρίσει τη θέση του από την υπόλοιπη συντακτική ομάδα της εφημερίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ