Κυριακή 1 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΛΑΡΙΣΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα τροχαία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα πολλά τροχαία δυστυχήματα στην οδό Φαρσάλων, στη Λάρισα, εκ των οποίων πολλά είναι θανατηφόρα, εξαιτίας της έλλειψης μέτρων προστασίας, διοργανώνει την επόμενη Τετάρτη, στις 6 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Ανθούπολης - Χαραυγής - Πυροβολικών - Αβέρωφ του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Τελωνείο, διοργανώνεται με αφορμή το νέο θανατηφόρο ατύχημα, που έγινε στις 21 Γενάρη στην οδό Φαρσάλων, στο ύψος της υπόγειας διάβασης, όπου έχασε τη ζωή της μία γυναίκα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα το Τελωνείο, που βρίσκεται στην οδό Φαρσάλων, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες στην πόλη, δημιουργεί τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς για να βγουν από κει τα αυτοκίνητα, πρέπει να παρανομήσουν, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Ανθούπολης - Χαραυγής - Πυροβολικών - Αβέρωφ του ΚΚΕ, «κάθε χρόνο εδώ πληρώνουμε φόρο αίματος. Χάνονται άνθρωποι, συγγενείς και γείτονές μας, συνάνθρωποί μας», τονίζοντας ότι «οι πεζοί, για να περάσουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, παίζουν τη ζωή τους κορόνα - γράμματα». Καταγγέλλει, δε, ότι το πρόβλημα δε λύνεται, με ευθύνη του ΥΠΕΧΩΔΕ, της Νομαρχιακής και Δημοτικής Αρχής και της Τροχαίας, που αδιαφορούν πλήρως και καλεί «όλους τους κατοίκους και τους φορείς να επιβάλουν με τον αγώνα τους την άμεση μεταφορά του Τελωνείου και τη λήψη μέτρων για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ