Κυριακή 8 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
21ο Ατομικό Σχολικό Αττικής

Πρώτος ο Κώστας Πρέντος στο 5ο Διεθνή Διαγωνισμό λύσης προβλημάτων

Μερική άποψη από τους αγώνες του «Κόρους 2009» της Ολλανδίας με τους Καριάκιν (αριστερά) και τον Αρμένη Μοβσεσιάν (δεξιά), ο οποίος συζητά με τον συμπατριώτη του Λεβόν Αρονιάν
Μερική άποψη από τους αγώνες του «Κόρους 2009» της Ολλανδίας με τους Καριάκιν (αριστερά) και τον Αρμένη Μοβσεσιάν (δεξιά), ο οποίος συζητά με τον συμπατριώτη του Λεβόν Αρονιάν
Η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (ΕΣΣΝΑ) προκήρυξε το 21ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής σε δυο φάσεις. Η 1η φάση θα διεξαχθεί σε 5 Προκριματικά Σχολικά Πρωταθλήματα, δηλαδή σε 5 ξεχωριστές περιφέρειες. Οι διοργανωτές προειδοποιούν, για τυχόν συμμετοχή μαθητών σε 2 διαφορετικές περιφέρειες, ότι δε θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην τελική φάση. Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση της ΕΣΣΝΑ θα έχει το 10% των μαθητών - μαθητριών που θα αγωνιστούν σε κάθε περιφέρεια.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων κατά περιφέρεια είναι: 1. Δυτική Περιφέρεια - Σάββατο 21 Φλεβάρη, στο Χαϊδάρι. 2. Κεντρική Περιφέρεια - Σάββατο 21 Φλεβάρη, στην Κυψέλη. 3. Περιφέρεια - Σάββατο 7 Μάρτη, στον Πειραιά. 4. Νοτιο-ανατολική Περιφέρεια - Σάββατο 7 Μάρτη, στην Καλλιθέα. 5. Βορειοανατολική Περιφέρεια - Σάββατο 14 Μάρτη, στην Πεύκη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, Δημόσιων και Ιδιωτικών, του Νομού Αττικής.

Τέλος, στις 14 Φλεβάρη, θα διεξαχθεί στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού - Σόλωνος 2-4, πλησίον της Γρ. Λαμπράκη - το 8ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής. Δηλώσεις στο FAX 212-1219.014.

* Στον 5ο Παράλληλο Διεθνή Διαγωνισμό λύσης σκακιστικών προβλημάτων, ο διεθνής μετρ Κώστας Πρέντος κέρδισε άλλη μια πρώτη θέση επί 60 ισχυρών λυτών και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με 49,5 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο βετεράνος της λύσης και της σύνθεσης Παναγής Σκλαβούνος με 26 β., ενώ την 3η θέση πήρε ο πάντα μαχητικός Ανδρέας Παπασταυρόπουλος με 2,5 β. Ακολούθησαν: Κονιδάρης Παν. 23,5, Σκυριανόγλου Δημ. 22,5 βαθμούς κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ