Κυριακή 8 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για τη δεύτερη θέση. Δοκιμασία της ΑΕΚ στη Λάρισα

Ο Τεν Κάτε θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Eurokinissi

Ο Τεν Κάτε θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ
Το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση σήμερα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι πράσινοι προσπαθούν να περάσουν μπροστά από το «δικέφαλο» ώστε να μείνουν μόνοι τους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟ Ολλανδού Χεν Τεν Κάτε: «Η νίκη για μας είναι μονόδρομος αφού ο αντίπαλός μας είναι ένα βαθμό μπροστά αφήνοντάς μας στην τρίτη θέση. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και μέχρι το τέλος μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες. Απλά χρειάζεται προσοχή και σταθερότητα».

Στην αντίπερα όχθη, ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης Φερνάντο Σάντος είπε: «Είναι ένα ματς που για μας είναι πρόκληση. Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός εντός έδρας, όμως και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και με τη βοήθεια και της τύχης πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω όμως ότι το άγχος δεν το έχουμε εμείς αλλά ο αντίπαλος».

Δύσκολη αποστολή έχει η ΑΕΚ στη Λάρισα αφού θα δοκιμαστεί στο «Αλκαζάρ». Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Λάρισα είναι σε ανοδική πορεία και πρέπει να αγωνιστούμε δυνατά και έξυπνα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μας πίκρανε, όμως μας δυνάμωσε και θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, επισήμανε: «Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, άσχετα αν έχει προβλήματα αυτό τον καιρό. Δεν έχουμε το δικαίωμα να την υποτιμήσουμε γιατί θα το πληρώσουμε ακριβά. Με τη βοήθεια του κόσμου που είναι στο πλευρό μας συνέχεια και με καλή απόδοση μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή. Οι δύο μονομάχοι έχουν βίους παράλληλους αφού τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός και προσπαθούν να φύγουν από την... εμπόλεμη ζώνη του υποβιβασμού μια και καλή.

«Αν κερδίσουμε το Γηραιό θα έχουμε κατά μεγάλη πιθανότητα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Αυτό όμως πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο», υποστήριξε ο τεχνικός των Κρητικών Νίκος Καραγεωργίου.

Μετά τις άσχημες εμφανίσεις ο Ηρακλής ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη. Ο Μάκης Κατσαβάκης δηλώνει: «Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρούμε και πάλι το δρόμο μας».

Στην Ξάνθη ο Λεβαδειακός δοκιμάζεται απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που έχει... αφλογιστία με το γκολ. «Η γκίνια νομίζω ότι θα λυθεί και θα βάλουμε το γκολ. Χάνουμε τόσες ευκαιρίες όμως δεν μπορούμε να τελειώσουμε τις φάσεις», τόνισε ο τεχνικός τον Θρακιωτών Γιώργος Παράσχος. Από τη μεριά του ο Μότσα Βούκοτιτς επισημάνει ότι η ομάδα του πάει στη Θράκη με σεβασμό και όχι φόβο.

Τέλος, ντέρμπι ουραγών θα έχουμε στη Φυλή όπου Θρασύβουλος και ΟΦΗ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην κατηγορία.


Κείμενα:
Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πάμε για νίκη (2011-08-27 00:00:00.0)
Ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων» (2008-11-09 00:00:00.0)
Εξοδος κινδύνου (2002-11-10 00:00:00.0)
Ξεχωρίζει ο άσος (2001-10-12 00:00:00.0)
Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα (1999-12-03 00:00:00.0)
Στη Νέα Φιλαδέλφεια τα σπουδαία (1998-11-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ