Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΜΟΦΩΝΑ καταδικάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας, αλλά και η τοπική κοινωνία της πόλης, την προκλητική και αήθη απόπειρα συκοφάντησης του βουλευτή Π. Κοσιώνη, από πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου (σελίδα 11)

ΣΑΘΡΑ, αντιφατικά και παραπλανητικά χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρ. Κόρακας τα επιχειρήματα με τα οποία η Κομισιόν προσπαθεί να στηρίξει την πρόταση αναθεώρησης του κανονισμού για τον τομέα του βάμβακος (σελίδα 16)

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ο απολογισμός της θεομηνίας που πλήττει την Ιταλία και την Ελβετία. Σχεδόν όλο το βόρειο και πιο πλούσιο μέρος της ιταλικής επικράτειας βρίσκεται κάτω από το νερό, ενώ τα σωστικά συνεργεία της χώρας σπεύδουν να βοηθήσουν στην εκκένωση ολόκληρων περιοχών (σελίδα 24)

ΧΩΡΙΣ το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό και με σοβαρές ελλείψεις σε σχολικά βιβλία, λειτουργούν πολλά σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Εύβοιας, ενάμιση μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους, χωρίς να γνωρίζουν ακόμα οι μαθητές πότε θα συμπληρωθούν οι θέσεις και πότε θα καλυφθούν τα χαμένα μαθήματα (σελίδες 28 - 29)

ΤΡΙΩΡΗ στάση εργασίας στις 2 Νοέμβρη - ημέρα έναρξης του συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ - με παράλληλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα και την Κω (όπου θα γίνει και το Συνέδριο) αποφάσισε χτες αργά το απόγευμα το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ - ΟΤΑ. (σελίδα 32)

ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ του πορίσματος Ι. Ντογιάκου που αφορά στο ΔΟΛ και στον «Τηλέτυπο» και το οποίο ανήκει στις αρμοδιότητες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, θα βρεθεί μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του ΕΣΡ (σελίδα 33)

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ελληνικές και ξένες ταινίες - πρόσφατης και παλαιότερης παραγωγής - θα προβληθούν στο 41ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί από 10 έως 19 του Νοέμβρη στο «Ολύμπιον» και στις Αποθήκες της Προβλήτας Α` του λιμανιού (σελίδα 35)

ΑΠΟ ΤΗ Μόσχα ξεκινάει σήμερα η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Παναθηναϊκού, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στο πρώτο τους αγώνα για τη ΣΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ της ΦΙΜΠΑ (σελίδα 39)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ