Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
Κάθοδος στην Αθήνα

ΑΜΦΙΣΣΑ (του ανταποκριτή μας).-

Με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, για να μην περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και να σταματήσει ο «κοινωνικός διάλογος» της απάτης, το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας εντείνει τις προετοιμασίες για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στο πανελλαδικό - παλλαϊκό συλλαλητήριο, που θα γίνει το Σάββατο στο Πεδίον του Αρεως.

Οπως δήλωσε στο «Ρ» ο Γιάννης Γκελαούζος, πρόεδρος του ΕΚ, «εκτός απ' τους εργαζόμενους, απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο και στους αγρότες, μικρομεσαίους, άνεργους, συνταξιούχους που βιώνουν καθημερινά τ' αποτελέσματα της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας της κυβέρνησης».

Το ΕΚ Φωκίδας έχει ανακοινώσει ότι για τη μετάβαση των διαδηλωτών στην Αθήνα και την επιστροφή τους, θ' αναχωρήσουν πούλμαν από την Αμφισσα, το Σάββατο στις 9 π.μ. από το Εργατικό Κέντρο. Επίσης, από τη Χαλκίδα, 10.30 π.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο και από τη Λαμία, 9 π.μ., από το Στρατόπεδο «Τσαλδάκη».

Απόφαση για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ έλαβε το ΔΣ του συλλόγου σπουδαστών ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Λαμίας. Μετά από πρόταση των ΠΣΚ, καλεί τους σπουδαστές να δώσουν αγωνιστικό «παρών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ