Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τις Θέσεις

-- Εκδήλωση με θέμα: «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό ενόψει του 18ου Συνεδρίου» θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη, η Οργάνωση Σπουδάζουσας Ηρακλείου Κρήτης της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πανεπιστήμιο, στα κτίρια της Κνωσού, στις 3 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο ΒΞ, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και το ΝΣ της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό», σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στην Κοκκινιά

H ΚΟ Κοκκινιάς του ΚΚΕ διοργανώνει συσκέψεις για τις Θέσεις της ΚΕ για το Σοσιαλισμό μπροστά στο 18ο Συνέδριο του Κόμματος. Συγκεκριμένα:

-- Αύριο Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Κοκκινιάς (Τερψιθέας 6). Ομιλητής ο Παν. Κατηφές, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.

-- Τη Δευτέρα 16/2 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς (Κύπρου και Ηλιουπόλεως). Ομιλητής ο Θανάσης Βλότζος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 16/2 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Μπελογιάννη Κοκκινιάς (Σμύρνης 64). Ομιλητής ο Ορέστης Διαμαντόπουλος, μέλος της ΑΕ Κοκκινιάς.

Στη Θεσσαλονίκη

Συσκέψεις πραγματοποιούνται επίσης για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό.

  • Η ΚΟΒ Καλλιθέας, σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καλλιθέα.
  • Η Αχτίδα Εκπαιδευτικών της ΚΟΘ του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ