Παρασκευή 13 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του ΣΠΥΡΟΥ ΣΑΜΙΩΤΗ, η σύζυγος και συντρόφισσά του Αγγελική προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού Πάτρας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΚΑΛΕ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου, το ποσό των 300 ευρώ.

Τα παιδιά τους

***

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσας και φίλης ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ, ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό και δραστήριο μέλος του, προσφέρει 60 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση.

***

φωτο

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και αξιωματικού του ΔΣΕ, προσφέρω εγώ και τα παιδιά μας, ως δεύτερη δόση, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας, με την ευκαιρία του 18ου Συνεδρίου και για τη στέγαση του Αρχείου του Κόμματός μας.

Επίσης, ο Γιώργος Λευκαδίτης προσφέρει στη μνήμη του Γεράσιμου Στεφανάτου 150 ευρώ και εύχεται καλή επιτυχία για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ καθώς και στη μνήμη των παρακάτω αγωνιστών: Των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΤΖΟΥΛΗ, του θείου μου, αδελφού του πατέρα μου, ΧΡΗΣΤΟΥ, που σκοτώθηκε στο Γράμμο, της κόρης του ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΣ, ανταρτοΕΠΟΝίτισσας, του κουνιάδου μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ και της γυναίκας του ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ (ΚΑΣΤΑΝΗ), της αδελφής του Γεράσιμου Τζανέτου που φύγανε απ' τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

Δέσποινα Στεφανάτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναδέλφου και συναγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, Προέδρου των Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας και της συναδέλφου και συναγωνίστριας ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ από το Α΄ ΚΑΠΗ Καλλιθέας, εκφράζω τα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και προσφέρω 60 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

ΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ντίνα Αναγνωστοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Κατερίνα Γεωργακάκου

***

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΡΑΪΚΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας πριν από τέσσερα χρόνια, προσφέρουμε 100 ευρώ για τη στέγαση του Αρχείου του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

Με θλίψη και - ταυτόχρονα - περηφάνια, για ζωές δοσμένες στην προκοπή του λαού και στην τελική νίκη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, δώσαμε πρόσφατα τον τελευταίο αποχαιρετισμό σε αγαπητούς συντρόφους - συντρόφισσες:

Την ΑΛΕΚΑ ΠΑΪΖΗ με την πολύπλευρη προσφορά της στο θέατρο και την παλικαριά σε σκληρούς αγώνες, την ΘΕΤΙΔΑ ΚΩΤΣΑΚΗ, ακούραστη αγωνίστρια που υπερασπίστηκε, για χρόνια στους δρόμους, την αξίωση απελευθέρωσης πολιτικών κρατουμένων και εξορίστων και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, ακούραστο επίσης αγωνιστή, σεμνό, πρώτο στις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης.

Στη μνήμη τους καταθέτω, μέσω ΚΟΒ Ανω Αμπελοκήπων - Τουρκοβουνίων, 100 ευρώ στην Οικονομική μας Εξόρμηση.

Κώστας Μαραγκουδάκης

***

Στη μνήμη του σ. στους αγώνες και στη ζωή ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΙΤΙΑ, με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατό του προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Χαλκηδόνας, το ποσό των 50 ευρώ.

ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Χρυσούλα Πιτιά


ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΕΛΠΙΔΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΚΑΚΑΛΕ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΚΑΛΕ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΚΑΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΚΑΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ