Σάββατο 14 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Μέχρι σήμερα, οι παρακάτω φορείς πρόσφεραν για την ανέγερση του κτιρίου του Αρχείου του ΚΚΕ, στην Αχτιδική Επιτροπή Θριασίου - Μεγαρίδας, τα εξής ποσά:

  • Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας 300 ευρώ.
  • Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Θριασίου 500 ευρώ
  • Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ασπροπύργου 50 ευρώ
  • Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας 200 ευρώ
  • Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας - Δ. Αττικής 300 ευρώ
  • ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, παράρτημα Ελευσίνας και πέριξ 200 ευρώ.

Η ΑΕ Θριασίου και Μεγαρίδας του ΚΚΕ ευχαριστεί τους φορείς για την προσφορά τους.

-- Ο Λάμπρος Τσελίκας προσφέρει στο ΚΚΕ, για το 18ο Συνέδριό του, 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Πεντέλης, με τις ευχές του για μεγάλη επιτυχία.

-- Ο σ/φος Αντώνης Ζερμπίνας προσφέρει 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας, για τα 90χρονα του Κόμματος, για το κτίριο του Αρχείου και για το 18ο Συνέδριο, με την ευχή να γίνει το τιμημένο Κόμμα μας πιο δυνατό για τους ταξικούς αγώνες και το σοσιαλισμό.

-- Το παράρτημα Ηρακλείου Αττικής της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ προσφέρει για το Αρχείο του ΚΚΕ 120 ευρώ.

-- Η ΠΕΑΕΑ Αιγάλεω προσφέρει, μέσω ΚΟ Αιγάλεω, 500 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου του Αρχείο του Κόμματος.

-- Για την επιτυχία των στόχων του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, για την οικοδόμηση του κτιρίου του Αρχείου του Κόμματος, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ, μέσω ΚΟ Χαλανδρίου του ΚΚΕ. Τώρα στα 93χρονα της ζωής μας η σκέψη, η κομματική μας συνείδηση και η καρδιά μας στέκουν με σεβασμό στη μνήμη των κομμουνιστών και όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στον τιτάνιο αγώνα του Κόμματος και του Λαού μας για τα ιδανικά της ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ειρήνης και του Σοσιαλισμού.

Τάσσος Ρασσιάς

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Μοσχάτου προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καλαμαριάς προσφέρει 200 ευρώ για το αρχείο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλαμαριάς.

-- Η Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας προσφέρει για το Αρχείο του ΚΚΕ, συμβολικά, το ποσό των 100 ευρώ, αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερο ιστορικό και επιστημονικό ενδιαφέρον του. Η διαφύλαξη του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ διασώζει ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του λαού μας και αποτελεί πολύτιμη συνδρομή στην ιστορική έρευνα.

-- Στη μνήμη όλων των νεκρών μαχητών του ΔΣΕ και προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ προσφέρουν για την ενίσχυσή του, ο Δημήτρης και η Κούλα Ζάχου από τη Βουδαπέστη, 100 ευρώ και η Βαΐτσα Καραγιώργου, 20 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ