Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βοριάδες, βροχές και χιόνια

Οι ισχυροί βοριάδες, οι βροχές, οι χιονοπτώσεις στα βουνά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα αποτελέσουν τα κυρίαρχα καιρικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής.

Για σήμερα, Παρασκευή, σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα ανατολικά πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις και στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 7 έως 15 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στα ανατολικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδική βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ