Τρίτη 24 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κλιμακώνουν και οι οικοδόμοι

Διαμαρτυρία την Παρασκευή, στις 11 π.μ., στο υπουργείο Απασχόλησης

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, στις 11 π.μ., έξω από το υπουργείο Απασχόλησης, προχωρά την Παρασκευή, 27 Φλεβάρη, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, κλιμακώνοντας την πάλη με αιχμή την κλαδική συλλογική σύμβαση και την Κοινωνική Ασφάλιση. Στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων συνδικάτων του κλάδου από όλη τη χώρα, ενώ το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στους εργάτες του κλάδου και καλεί σε προσυγκέντρωση, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ομόνοιας.

«Εμείς, όλοι οι εργάτες, μια μόνο επιλογή έχουμε. Να δυναμώσουμε και να οξύνουμε τον ταξικό μας αγώνα. Από την κρίση και την ανεργία θα βγούμε ή προς όφελος των εργατών ή προς όφελος των εργοδοτών», τονίζει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας σε ανακοίνωση, με την οποία, μεταφρασμένη σε ελληνικά, αλβανικά, ρώσικα και αραβικά, απευθύνεται πλατιά στους εργάτες του κλάδου.

«Εργοδότες - κυβέρνηση - κόμματα της πλουτοκρατίας - κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός, από κει που μας καλούσαν να μην έχουμε απαιτήσεις, να μη διεκδικούμε τον ιδρώτα μας για να πετύχουμε ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη της οικονομίας, τώρα, στο όνομα της κρίσης, μας καλούν να σκύψουμε ακόμα παραπέρα για να σώσουμε την οικονομία και να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας», επισημαίνει το Συνδικάτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ