Τρίτη 24 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ελαττωματικές... ρεζέρβες

Η δεύτερη ήττα (και αυτή εκτός έδρας) του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα επέφερε μείωση της διαφοράς από τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αλλά όχι ουσιαστική μετατροπή στα δεδομένα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Απουσίες, κούραση, ενδεχομένως και έλλειψη κινήτρου συντέλεσαν στην εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη. Για τους «ερυθρόλευκους» μάλλον πιο επώδυνοι από την ήττα είναι οι τραυματισμοί των Μπελούτσι, Ντομί (θα παρουσιάσουν 2 - 3 εβδομάδες).

Ο Παναθηναϊκός «έπαιξε με τη φωτιά» αλλά τελικά δεν... κάηκε, χάρη στον επόπτη (ακύρωσε κανονικό γκολ των φιλοξενουμένων) και επικράτησε του Πανιώνιου με 2-1. Σ' ένα κακό παιχνίδι, η κατώτερη του αντιπάλου της ΑΕΚ «έκλεψε» τη νίκη από τον Αστέρα Τρίπολης (που τουλάχιστον δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες).

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο είδαμε διαιτητικές... ομορφιές. Παραπέμπονται οι βοηθοί Δ. Παπαδόπουλος (Παναθηναϊκός- Πανιώνιος), Κ. Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ - Ηρακλής) και Χρ. Σωτηρόπουλος (Θρασύβουλος- Πανθρακικός). Οχι όμως και διαιτητές όπως π.χ. ο Παμπορίδης (Λάρισα - Αρης). Και όχι τόσο για το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Αρη, όσο για τη μη αποβολή του Γκαρσία στο άκρως επικίνδυνο φάουλ επί του Γιαννακόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ