Πέμπτη 26 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σήμερα στον «902 TV»

Το σημερινό πρόγραμμα του «902 TV» μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις εκπομπές:

Στις 17.30 «Φωτογραφές». Επιμέλεια - παρουσίαση: Τάκης Δεβελίδης. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο Τάκης Τζίμας, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Φωτογράφος» και καθηγητής φωτογραφίας στα ΤΕΙ Αθηνών, και ο αρχισυντάκτης Παναγιώτης Καλδής. Η συζήτηση αφορά στη φωτογραφία γενικότερα και ειδικότερα στη μεγάλη έκθεση φωτογραφικών προϊόντων που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στην Ελλάδα και ονομάζεται PHOTOVISION. Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 9 Μάρτη στον πρώην ανατολικό αερολιμένα της Αθήνας. Οργανωτής της είναι το περιοδικό «Φωτογράφος». Στην PHOTOVISION έρχονται φωτογράφοι, και όχι μόνο, από όλη την Ελλάδα για να ενημερωθούν για τα νέα φωτογραφικά προϊόντα της αγοράς.

Στις 18.00 «Εις Υγείαν». Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη. Ο φόβος είναι μία φυσική αντίδραση του οργανισμού και βοηθά τον άνθρωπο να προφυλαχτεί από επικίνδυνες καταστάσεις. Οταν όμως ο φόβος γίνεται υπερβολικός και παράλογος και προκαλείται από την παρουσία ενός αβλαβούς υποκειμένου, τότε μιλάμε για φοβία ή αλλιώς για αγχώδεις διαταραχές. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το 5% του γενικού πληθυσμού μπορεί να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της ζωής του μία κρίση πανικού. Ο ψυχίατρος Μπάμπης Τουλούμπης απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στο πότε η συγκεκριμένη διαταραχή απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά.

Στις 19.00 «Θέματα Παιδείας». Επιμέλεια - παρουσίαση: Κυριάκος Ιωαννίδης. Η εκπομπή ασχολείται με την καμπάνια του ΠΑΜΕ στους εκπαιδευτικούς, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η πρόταση του ταξικού εργατικού κινήματος για τις εργασιακές σχέσεις, τις αμοιβές, το περιεχόμενο σπουδών και το ρόλο των εκπαιδευτικών συνολικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ