Σάββατο 28 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις

Milo Z
Milo Z
Τραγούδια που πατάνε πότε σε παραδοσιακά μοτίβα και πότε στο λυρισμό μιας μπαλάντας, παρουσιάζει η Ξανθίππη Καραθανάση, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (11 μ.μ.), στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα, 210 3421212). Μαζί της ο σολίστας του μπουζουκιού και συνθέτης Χρήστος Κωνσταντίνου. Στο τραγούδι συμμετέχουν ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Σοφία Τζαβάρα.

  • Οι «Τρόπος» υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και απρόσμενες «συναντήσεις», απόψε στο «Μπαράκι του Βασίλη». Από τη «Ρωγμή του χρόνου», μέχρι «Τ' αστέρι του βοριά» κι από το «Soldier of Fortune» μέχρι «Το τραγούδι της ξενιτιάς», το «Caruso», την «Αχάριστη», το «Fly Me to the Moon»...
  • Τρεις νέοι δημιουργοί και μουσικοί δεξιοτέχνες (ούτι, κλαρίνο, κανονάκι), οι Στέλιος Βαρβέρης, Θοδωρής Γεωργόπουλος, Μανώλης Καρπάθιος, παρουσιάζουν τραγούδια και οργανικούς σκοπούς, αύριο, στο «Καφεθέατρο» (Κοδριγκτώνος 2, 2108235467). Μαζί τους οι τραγουδιστές Μαρίνα Μανωλάκου, Μιχάλης Ζάμπας και Ειρήνη Νικολάου.
  • Ο πασίγνωστος μετρ του σύγχρονου φανκ Milo Z (φωτ.) επιστρέφει από αύριο, με τη δυναμική συντροφιά του, στο «Half Note» (Τριβωνιανού 17, Μετς) για επιπλέον παραστάσεις, μέχρι 5/3. Το πρόγραμμά τους, ένα μουσικό αμάλγαμα καυτού τζαζ φανκ, ρυθμικού χιπ-χοπ, έντονων χορευτικών ρυθμών και μοναδικών σόουλ χρωμάτων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ