Κυριακή 1 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο Σπύρος και ο Γιώργος Μπαβέλης προσφέρουν στο ΚΚΕ 5.000 ευρώ, μέσω ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ, για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το πολύτιμο Αρχείο του Κόμματος.

-- Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μας Αντώνη Κάππου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 400 ευρώ για το κτίριο του Αρχείου του Κόμματος.

Σύντροφοι και φίλοι του από την Αργολίδα

-- Οι σύντροφοι Αγγελος Κουρλέσης και Μαρία Μετσοβίτη προσφέρουν 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει τα Αρχεία του Κόμματος, στη μνήμη των αγωνιστών Ντίνας Σώρη, Αθηνάς Κολιγιάννη, Γιώργη Καραθοδωρή και Νίκου Κουμάτου, που έχουν φύγει από κοντά μας.

-- Η οικογένεια του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Παναγιώτη Γιατρά ή Μίτζαρος προσφέρει, μέσω ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, 1.000 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ.

- Στη μνήμη των Χ. Φλωράκη, Ν. Μπελογιάννη και Θ. Παπαρήγα, για το 18ο Συνέδριο, προσφέρω 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Πτολεμαΐδας.

Ανδρέας Μπίτιος, αντιστασιακός μαχητής του ΔΣΕ

-- Το Παράρτημα της Εθνικής Αντίστασης Ταύρου προσφέρει 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου, για το Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ.

-- Η Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης του Τορόντο Καναδά προσφέρει 200 δολάρια προς τιμήν και για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Είναι το μόνο κόμμα που αγωνίζεται δίπλα στον εργάτη και στα φτωχά λαϊκά στρώματα και για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς, το Διοικητικό Συμβούλιο

-- Ο Αριστείδης Ζούπινας προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μεταμόρφωσης, για την ανέγερση του κτιρίου για τη στέγαση του Αρχείου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ