Πέμπτη 5 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις για τη Μέρα της Γυναίκας

-- Αύριο Παρασκευή, 6 Μάρτη, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η επίδραση του 20ού αιώνα στο γυναικείο κίνημα της Ελλάδας». Στην εκδήλωση, που θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου (Σαράντα Εκκλησιών 61, τηλ. 6945.104217), θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Αννεκε Ιωαννάτου, η ιστορικός Δώρα Μόσχου και το μέλος της ΟΓΕ Κάλλια Παπαδοπούλου.

-- Η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ, μαζί με το ΠΑΜΕ Φθιώτιδας, θα επισκεφθούν τη Μέρα της Γυναίκας καταστήματα της αγοράς και συνοικίες της πόλης. Στις 11.30 π.μ., θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου. Τη Δευτέρα 9 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: Ελαστικές εργασιακές σχέσεις, διευθέτηση - διαχωρισμός εργασιακού χρόνου, Εκθεση «Σέρκας» και οι επιπτώσεις τους στη γυναίκα και τη λαϊκή οικογένεια. Θα ακολουθήσει προβολή DVD από τη δράση της ΟΓΕ.

-- H Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας της ΟΓΕ διοργανώνει την Τετάρτη 11 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση - συζήτηση, τιμώντας τις πρωτοπόρες εργάτριες και την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα της ΔΗΚΕΧ, στο παλιό δημαρχείο (Αβάντων 50).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ