Πέμπτη 5 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-0
Αγχωτική πρόκριση

Στην παράταση κατάφερε ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ μέχρι να προκριθεί στους 4 του θεσμού (επόμενος αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης). Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους του κανονικού αγώνα με κεφαλιά του Ντιόγκο. Ο «δικέφαλος» έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής μέσα σε πέντε λεπτά των Κοντρέρας (75΄), Ιβιτς (80΄), όμως κατάφερε να βγάλει παλικαρίσια το ενενηντάλεπτο. Στην παράταση ο Μαρκ Νταρμπισίρ λύτρωσε στο 111΄ τους «ερυθρόλευκους» με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Γκαλέτι, οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Οσκαρ.

Ο ΠΑΟΚ φωνάζει για τη διαιτησία του Κουκουλάκη όσον αφορά στις αποβολές. Τώρα οι δυο ομάδες θα έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο (98΄ Οσκαρ), Πατσατζόγλου (46΄ Νταρμπισίρ), Ντούντου, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (88΄ Μήτρογλου), Μπελούτσι, Ντιόγκο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (72΄ Μπακαγιόκο), Βερόν (77΄ Μπιζέρα), Ιβιτς, Σορλέν, Κονσεϊσάο, Λίνο, Μουσλίμοβιτς (85΄ Κωνσταντινίδης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ